Despre noi

PENTA COMERCIAL SA cu sediul central în İaşi are ca principal obiect de activitate importul si distribuţia produselor firmei Depesche GmbH& Co din Germania- articole de papetărie, cadouri şi rechizite pentru copii. Produsele firmei Depesche GmbH& Co sunt prezente in 47 de ţări iar cataloagele se găsesc in 16 limbi străine. İmportator, vânzător şi partener în România, distribuim produsele în librării şi o serie de magazine specializate. În calitate de companie internaţională ale cărei produse sunt destinate  copiilor,  conducerea Depesche GmbH&Co a fost conştienţa  de la început despre importanţa condiţiilor din locaţiile lor de producţie.

Prin urmare,următorul  pas a fost se alăture BSCI (www.bsci-intl.org) şi să se străduiască împreună cu alţi aproximativ 900 de membri ai Bussines Social Compliance Initiative pentru o îmbunătăţire de durată a condiţiilor amplasamentului.

Printre alte numeroase obiective,membrii BSCI sunt dedicaţi interzicerii muncii copiilor şi furnizării siguranţei şi condiţiilor de igienă la locul de muncă.

Ne face o deosebită placere să vă avem ca şi colaboratori!